Meny

Asien

Asien är så mycket mer än billiga resorts för backpackers. Från den perfekt tillagade middagen i Tokyo till nöjesparkerna i Singapore och kejsarpalatset i Vietnam – Asien innehåller en stor mängd av våra favoritdestinationer!

 

Ska du resa till Asien? Här på bloggen hittar du inlägg från Singapore, Thailand, Malaysia, Vietnam, Sri Lanka, Hong Kong, Indonesien och Japan, men vi har också rest i Nepal, Indien, Filippinerna och Kina.

Asien Placeholder
Asien

För en aktiv familj kan man nog inte hitta en bättre träff än Singapore. Här är det 30 grader året om och det regnar varje dag – så i princip varje dag är den perfekta dagen för ett äventyr!

Läs mer

Vi har åkt runt i området kring Da Nang och besökt charmiga Hoi An och historiska kejsarstaden Hue. Hit åker vi gärna fler gånger!

Läs mer

Älskade Thailand! God mat, hotell i världsklass och stränder för den mest kräsne. Thailand har ju allt!

Läs mer

Hongkong är ett underbart hopkok av trånga små gator, neonskyltar, färgsprakande tempel och en skyline som gör självaste Manhattan avundsjuk.

Läs mer

Neonljus, toalettofflor, miljoner människor, jordbävningar, tsunamis, sushi och snabbtåg. Japan är mästare på perfektion.

Läs mer

Utanför Mersing på den Malaysiska östkusten ligger vackra små öar utslängda i det turkosa havet. Vi har besökt Tioman.

Läs mer

Sri Lanka bjuder på en resa fylld av dofter, smaker, fascinerande kultur och vänliga människor.

Läs mer

Bali är en liten oas i gigantiska Indoniesien, fylld med vulkaner, en unik kultur och massor av vackra vyer.

Läs mer

Alla inlägg från Asien

SINGAPORE

THAILAND

HONGKONG

JAPAN

VIETNAM

SRI LANKA

MALAYSIA

INDONESIEN