Meny

Nordamerika

Nordamerika har länge varit vår favorit för bilsemestrar i nationalparker i världsklass. Faktiskt så mycket, att vi har rest runt här i mer än ett halvår totalt. Mest har vi besökt USA och de storslagna vidderna och nationalparkerna i västra USA, men vi har även bilat runt i västra Kanadas vilda natur och berg och i östra Kanadas kultur och städer.

 

Även om jag inte är någon strandperson, måste jag säga att jag har njutit av de karibiska stränderna på Aruba och på Grand Bahama och skulle kunna tänka mig att åka tillbaka till båda dessa öar. (Jag har också rest runt i Mexiko, Jamaica, Dominikanska Republiken och Haiti, men det är inte några ställen som gett mig mersmak)

Nordamerika Placeholder
Nordamerika

USA

USA har en av världens mest unika natur, men de allra flesta turisterna åker bara till New York. USA är öknarna, vidderna, avstånden och countrymusiken i inlandet. 
Läs mer

Kanada är USAs vänliga granne, med oändliga avstånd med vildmark, skog och berg. Kan man något annat än älska Kanada?
Läs mer

Finkorniga kritvita stränder, drickbart kranvatten, vänlig befolkning och riktigt bra restauranger. Aruba är en riktig pärla!
Läs mer

Bahamas är inte EN ö, utan hundratals. Vi valde att åka till den lite mindre kända Grand Bahama, för att njuta av fina stränder och lugn och ro. Och det fick vi.
Läs mer

Alla inlägg från Nordamerika

USA

KANADA

ARUBA

BAHAMAS