Meny
Asien

Thailand

Fakta om Thailand

befolkning

67,5 miljoner (2014)

VALUTA

Baht (THB)

KÖR PÅ

Vänster sida

TIDSSKILLNAD

UTC +7

Älskade Thailand! Det finns nog inte en svensk som inte har en åsikt om Thailand. Vi tillhör kategorin som älskar Thailand och nog egentligen skulle kunna åka hit varje år. God mat, hotell i världsklass och stränder för den mest kräsne - Thailand har ju allt!

SENASTE INLÄGGEN

Bangkok air

Flyga med Bangkok Airways

Hur är det egentligen att flyga med Bangkok Airways? Vi har testat en av deras internationella linjer mellan Bangkok och Da Nang!

Cape Nidhra Hotell - Hua Hin

Hotellrecension: Cape Nidhra, Hua Hin

När jag gick uppför den breda trappan till hotellets entré kände jag på mig att jag hittat något bra. Framför mig möttes jag av en oas. Utsirade trädväggar, vattendammar, vertikalt växande gräs. Är jag verkligen kvar i Hua Hin? 

Pansea Beach - Phuket - Thailand

Fotoalbum från Phuket

(28 bilder) Statistiskt sett har ni alla redan varit här, men det finns en orsak till att Phuket fortsätter att toppa listorna över våra mest populära resmål. Här hittar du över 50 femstjärniga hotell, högklassiga restauranger, stora leenden och prisvärda drinkar. Något för oss alla helt enkelt.

Matstånd i Thailand

Nybörjarmisstag för Thailandsresenärer

Thailandsresenärer är vi allihopa! Den här listan är inte specifika tips för Thailand, det skulle kunna gälla för alla varma länder runt om i världen. Så alla ni förstagångsturister till Costa Rica/Malaysia/Mauritius/Indien-resenärer – this one is for you!

The Surin, Phuket

Hotellrecension: The Surin, Phuket

Hotellet The Surin ligger på Phukets bästa strand, Pansea beach, med sina över 100 vita villor gömda i grönskan utefter en kulle. Den svarta hexagonformade poolen och fantastisk personal gör detta till ett ställe vi gärna återvänder till.

The Slate - Phuket

Hotellrecension: The Slate, Phuket

The Slate, på Phukets nordvästra kust, är en underbar oas för designkräsna familjer. Hotellet ligger på mark som en gång var en gammal järngruva, vilket har format varenda detalj på hotellet. Industriell, asiatisk steam punk är nog det närmsta man kan komma att beskriva området.

Fakta om Thailand

befolkning

67,5 miljoner (2014)

VALUTA

Baht (THB)

KÖR PÅ

Vänster sida

TIDSSKILLNAD

UTC +7