Miracle Lounge Bangkok

Miracle lounge på Bangkok Airport (Suvarnabhumi)

Vi har via vårt kreditkort tillgång till flygplatslounger över hela världen med Priority Pass. Kvalitén på loungerna varierar stort och vissa lounger har vi lämnat lika fort som vi gått innanför dörren. Men ibland hittar man riktiga pärlor, som Miracle lounge i Bangkok.

Vi rullade in i loungen vid gate D7 i juni, på vår mellanlandning mellan Dubai och Da Nang. Efter en red eye flight med ungefär 3 timmars sömn för hela familjen och en alldeles för lång omväg på flygplatsen för att hämta ut det anslutande boardingpasset till Da Nang, behövde vi desperat tanka lite energi. Vi gick först till Bangkok Airways lounge (som ingår för alla som flyger Bangkok Airways), men vi mer eller mindre vände i dörren. Det hade lika gärna kunnat vara en bussterminal, med enda skillnaden att de serverade popcorn… På vägen hade vi dock passerat förbi en annan lounge – Miracle Lounge – som visade sig vara en Priority Pass lounge. Win!

Äntligen någonstans att vila! Loungen visade sig vara mycket fräsch och snygg med ljus och modern inredning och gott om sittplatser. Det var förvånansvärt lite folk i loungen, nästan lite öde, så det var inga problem att vräka ut sig i var sin fåtölj för lite microsömn. Dessutom fanns ett bra wifi som gjorde oss alla lite extra glada efter nattens flygning.

Det serverades full frukost när vi var där, allt från äggröra till pannkakor och frukt. Bordet med bakverk var omfattande och hade massor med sötsaker som muffins, men även matiga pajer. Nästan i klass med en hotellfrukost! Självklart fanns det även vin, öl, läsk, juicer, kaffe och drinkar för den som önskade, även om det alltid känns lite onödigt att de serverar alkohol till frukosten.

Toaletterna var riktigt fräscha och det fanns dusch med handdukar för den som behövde fräscha upp sig. Den enda lite udda detaljen på toaletterna var en fårskinnsfäll som låg under handfatet. Kanske inte riktigt det jag skulle valt som matta på en toalett?

Så, vad blev familjeomdömet?

Väldigt bra! Det här är en oas för trötta resenärer som behöver fylla på energiförrådet och få lite mat, vila och ett toalettbesök utan att behöva köa. Tummen upp! Den här loungen lägger vi på minnet till nästa gång vi passerar Bangkok!

Miracle Lounge Bangkok

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  Fredagsmys på Arlanda med stängda lounger.

  När man åker på en weekendresa, behöver man resa med flyg på fredagskvällen. Men det verkar inte Arlanda ha förstått, för all service stängde framför näsan på oss.

  Bangkok air

  Flyga med Bangkok Airways

  Hur är det egentligen att flyga med Bangkok Airways? Vi har testat en av deras internationella linjer mellan Bangkok och Da Nang!

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips