Bloggportalen
Nu läser du artikeln
Miracle lounge på Bangkok Airport (Suvarnabhumi) – Thailand

Miracle lounge på Bangkok Airport (Suvarnabhumi) – Thailand

Miracle Lounge Bangkok

Vi har via vårt kreditkort tillgång till flygplatslounger över hela världen med Priority Pass. Kvalitén på loungerna varierar stort och vissa lounger har vi lämnat lika fort som vi gått innanför dörren. Men ibland hittar man riktiga pärlor, som Miracle lounge i Bangkok.

Vi rullade in i loungen vid gate D7 i juni, på vår mellanlandning mellan Dubai och Da Nang. Efter en red eye flight med ungefär 3 timmars sömn för hela familjen och en alldeles för lång omväg på flygplatsen för att hämta ut det anslutande boardingpasset till Da Nang, behövde vi desperat tanka lite energi. Vi gick först till Bangkok Airways lounge (som ingår för alla som flyger Bangkok Airways), men vi mer eller mindre vände i dörren. Det hade lika gärna kunnat vara en bussterminal, med enda skillnaden att de serverade popcorn… På vägen hade vi dock passerat förbi en annan lounge – Miracle Lounge – som visade sig vara en Priority Pass lounge. Win!

Äntligen någonstans att vila! Loungen visade sig vara mycket fräsch och snygg med ljus och modern inredning och gott om sittplatser. Det var förvånansvärt lite folk i loungen, nästan lite öde, så det var inga problem att vräka ut sig i var sin fåtölj för lite microsömn. Dessutom fanns ett bra wifi som gjorde oss alla lite extra glada efter nattens flygning.

Det serverades full frukost när vi var där, allt från äggröra till pannkakor och frukt. Bordet med bakverk var omfattande och hade massor med sötsaker som muffins, men även matiga pajer. Nästan i klass med en hotellfrukost! Självklart fanns det även vin, öl, läsk, juicer, kaffe och drinkar för den som önskade, även om det alltid känns lite onödigt att de serverar alkohol till frukosten.

Läs mer
Matstånd i Thailand

Toaletterna var riktigt fräscha och det fanns dusch med handdukar för den som behövde fräscha upp sig. Den enda lite udda detaljen på toaletterna var en fårskinnsfäll som låg under handfatet. Kanske inte riktigt det jag skulle valt som matta på en toalett?

Så, vad blev familjeomdömet?

Väldigt bra! Det här är en oas för trötta resenärer som behöver fylla på energiförrådet och få lite mat, vila och ett toalettbesök utan att behöva köa. Tummen upp! Den här loungen lägger vi på minnet till nästa gång vi passerar Bangkok!

Miracle Lounge Bangkok
Har du varit här? Vad tyckte du om resmålet?
Been there - gillade inte!
0
Inte sugen alls på att åka hit!
0
Jag vill åka hit!
0
Varit här och älskade det!
0
Läs kommentarer (0)

Lämna en kommentar - då blir jag glad!

Your email address will not be published.

© 2023 Rucksack reseblogg. All Rights Reserved.