Close sidebar
Meny

OM MIG

HEJ! DET ÄR JAG SOM ÄR EVA

RUCKSACK är en av Sveriges största resebloggar för alla som älskar resor fyllda med vacker natur, upplevelser och historiska platser, men hellre bor på ett snyggt designhotell än i ett läckande tält. Varför sajten heter rucksack? När vi upptäcker världen gör vi det oftast med en ryggsäck (rucksack) på ryggen – fylld med kamerautrustning, matsäck och ett glatt humör!

Jag och min familj har alltid rest mycket tillsammans och vi älskar att upptäcka nya saker. För oss är det inte viktigt att pricka av länder på en lista, vi åker till de platser vi vill se och upptäcka. Det är längtan efter vackra landskap, naturupplevelser och storstadsliv som triggar vår reslust och vi lägger mycket av vår tid åt att planera den perfekta resrutten och hitta unika boenden och upplevelser. Tillsammans har vi i familjen upplevt allt från små bladmyror i Australiens regnskogar till hoppande knölvalar i Quebec. Arkitektur, mat och människor – allt är en del av upplevelsen när man reser.

Att resa med barn har lagt till en ny dimension till vårt resande och det känns som ett privilegium att få upptäcka världen genom ett barns ögon. Vart vi är på väg just nu? Antagligen till något hörn av världen vi inte sett ännu! Jag slutade räkna länder när jag varit i 55 stycken, men världen är stor och vi har mycket kvar att upptäcka.

PS: Mitt media kit hittar du här

Om mig 15
Om mig 17

MEDLEMSSKAP

Om mig 19Follow us on Travel Massive

Språk

Svenska, engelska och lite franska

Födelseort

Örnsköldsvik

Bor i

Stockholm

Eva (2)

Familj

Man, dotter och mops. Alla lika restokiga.

FLYGbolag

Emirates, SAS och Qantas

Kamera

Nikon Z6II, D800E och IPhone 12 Pro