Meny
EUROPA

Island

Fakta om Island

befolkning

0,35 miljoner (2017)

VALUTA

Krona (ISK)

KÖR PÅ

Höger sida

TIDSSKILLNAD

UTC +0

Island är storslaget, unikt och otroligt vackert. Vi besökte ön under påsken 2018 och möttes av ett land som snarare kändes som en annan planet. Tack vare att vi hade detaljplanerat vår resa med hyrbil, lägenhetshotell och delvis tagit med oss mat från Sverige, blev inte resan speciellt dyr. Så låt dig inte avskräckas av alla artiklar som skriver om hur mycket allting kostar!

SENASTE INLÄGGEN

Reynisfjara-Island

Reynisfjara – Islands farliga svarta strand

En av världens vackraste stränder enligt National Geographic, men definitivt inte en strand där du vill doppa tårna. Den svarta lavastranden Reynisfjara på Island bjuder inte bara på naturskönt drama, utan även riktigt läskiga vågor.

Island-Blue Lagoon

Reseguide: Blue Lagoon på Island

Reseguide till Blå lagunen (Blue Lagoon) på Island – ett av världens moderna underverk. Är det så läckert som det ser ut på bilderna? Och är det verkligen värt pengarna?

Apotek Reykjavik

Restaurang Apotek i Reykjavik

Restaurang Apotek i centrala Reykjavik är värd ett besök! Vi åt en trerätters lunch och njöt varenda tugga!

Icelandic Apartments

Hotellrecension: Icelandic Apartments, Reykjavik

Vi hade tre kriterier när vi skulle boka boende i Reykjavik: Prisvärt, praktiskt läge (ur hyrbilssynpunkt) och med kök. Icelandic Apartment, strax söder om Reykjavik, visade sig vara ett riktigt kap!

25 bilder som får dig att vilja åka till Island

I ett land där naturen är så unik och vacker att inte ens Photoshop kan förfina resultatet, då är det bara att stanna upp och njuta. Här kommer 25 anledningar till att du ska boka en resa till Island.

Fakta om Island

befolkning

0,35 miljoner (2017)

VALUTA

Krona (ISK)

KÖR PÅ

Höger sida

TIDSSKILLNAD

UTC +0