Fotoalbum från Las Vegas – Nevada – USA

Las Vegas är verkligen så där galet överdrivet som det verkar. Tro mig, jag har varit här fler gånger än vad en normal människa borde ha varit. Vi åkte till och med hit som första stopp på vår bröllopsresa… Om jag spelar på casino? Well, om man räknar en spelbudget på 10 dollar som att spela – så i så fall gör jag det. Jag brukar spela på de billigaste 10 cent enarmade banditerna och när pengarna är slut så spelar jag inte mer. Egentligen tycker jag nog inte att det är så kul. Speciellt inte i Las Vegas, med allt detta blippetibloppande ljud överallt.

Men vad är det då som gör att jag gillar Vegas så mycket? Det är inte på grund av allt överflöd på mat och på alla dessa billiga bufféer. Det är inte heller för alla shower – även om de är bäst i världen. Det är nog snarare bara att gå runt här och insupa all galenskap. All denna önskan om rikedom och allt detta överflöd. Hotellen är otroligt prisvärda och poolerna är i resortklass. Alla kända kockar har restauranger i stan och shoppingen är grym. Men lika mycket som jag kan längta till Vegas så längtar jag härifrån efter 2 dagar. Det går att få för mycket av det goda.

Vill du läsa mer om USA? Titta in på min USA-sida eller på min Nevada-sida!

Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada
Las Vegas - Nevada

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Om mig

Resebloggare, gastronaut, fotograf och familjeäventyrare med över 60 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resesajten Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

Relaterade artiklar

Reseguide till San Francisco – USA

Ska du åka till San Francisco? Här kommer min miniguide till sevärdheter och områden.

Soluppgång på vulkanen Haleakalā – Maui – Hawaii – USA

Soluppgången från toppen av vulkanen Haleakalā är en av Mauis höjdpunkter.

Grand Canyon – Nationalparken i mitt hjärta – Arizona – USA

Det finns en risk att det här inlägget kan bli lite smörigt. Det här inlägget är inte bara en reseberättelse om Grand Canyon, utan även en liten livshistoria om hur en nationalpark i Arizona kunnat få så stor plats i mitt liv.

Äventyr kring North Cascades och Mount Baker – Washington – USA

Ett alpint landskap med djupa skogar döljer sig bara några timmar från Seattle. Vi besökte Mount Baker och North Cascades National Park och hittade glaciärer, vattenfall och massor av snö...

Olympic National Park – Bland dimmiga stränder och alpina ängar – Washington – USA

I Olympic National Park i Washington state i nordvästra USA samlas tre helt olika naturupplevelser i en och samma nationalpark.

Bila i Utah & Arizona – Dagsplaner för en 18 dagar lång bilsemester

Funderar du på en bilsemester genom nationalparkerna i Utah och Arizona? Följ med på en 18 dagar lång roadtrip till några av USAs absoluta höjdpunkter!

Ännu mer reseinspiration

Petrified Forest – Den förstenade skogen i den randiga öknen – Arizona

Petrified forest är ett ökenlandskap i USA som inte liknar något annat. För 200 miljoner år sedan täcktes tropiska skogar i Arizona av vulkanisk lava. Träden blev med tiden en förstenad skog omgiven av en randig öken.

Bildsemester del 1 – Kalifornien i bilder

När man inte kan åka på bilsemester i Kalifornien, får man väl åka på BILDsemester! Häng med till Kaliforniens landsbygds alla sidor - långt ifrån storstädernas motorvägar, höghus och Hollywood-wannabies.

Monument Valley – Ikoniskt landskap i Navajo Nation

Långt ifrån städer och civilisation ligger ikoniska Monument Valley. Platsen som är så speciell att vi har besökt den inte bara en, utan två gånger.