Las Vegas - Nevada

Viva Las Vegas!

Las Vegas är verkligen så där galet överdrivet som det verkar. Tro mig, jag har varit här fler gånger än vad en normal människa borde ha varit. Vi åkte till och med hit som första stopp på vår bröllopsresa… Om jag spelar på casino? Well, om man räknar en spelbudget på 10 dollar som att spela – så i så fall gör jag det. Jag brukar spela på de billigaste 10 cent enarmade banditerna och när pengarna är slut så spelar jag inte mer. Egentligen tycker jag nog inte att det är så kul. Speciellt inte i Las Vegas, med allt detta blippetibloppande ljud överallt.

Men vad är det då som gör att jag gillar Vegas så mycket? Det är inte på grund av allt överflöd på mat och på alla dessa billiga bufféer. Det är inte heller för alla shower – även om de är bäst i världen. Det är nog snarare bara att gå runt här och insupa all galenskap. All denna önskan om rikedom och allt detta överflöd. Hotellen är otroligt prisvärda och poolerna är i resortklass. Alla kända kockar har restauranger i stan och shoppingen är grym. Men lika mycket som jag kan längta till Vegas så längtar jag härifrån efter 2 dagar. Det går att få för mycket av det goda.

Vill du läsa mer om USA? Titta in på min USA-sida eller på min Nevada-sida!

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  Grand Canyon - Arizona - USA

  Grand Canyon – nationalparken i mitt hjärta

  Det finns en risk att det här inlägget kan bli lite smörigt. Det här inlägget är inte bara en reseberättelse om Grand Canyon, utan även en liten livshistoria om hur en nationalpark i Arizona kunnat få så stor plats i mitt liv.

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips