Bloggportalen
Nu läser du artikeln
Bildsemester del 1 – Kalifornien i bilder

Bildsemester del 1 – Kalifornien i bilder

När man inte kan åka på bilsemester, får man väl åka på bildsemester! I dessa intressanta tider passar jag på att gå igenom mitt bildgalleri och dela med mig av bilder som nog aldrig hade kunnat komma med i något inlägg. Vart vi åker på bildsemester idag? Till Kalifornien! Häng med till Kaliforniens landsbygds alla sidor – långt ifrån storstädernas motorvägar, höghus och Hollywood-wannabies.

Kalifornien är den delstat i USA som jag rest mest i, totalt över 2 månader. Bildhögen från mina resor är stor och det är bara en bråkdel av bilderna som jag hittills har visat här på Rucksack. De flesta bilderna kommer från området norr om Monterey och hela vägen upp till Oregons gräns. Inland, kust, skog och vulkaner. Inte mina bästa bilder, men de bilder som jag tycker beskriver Kalifornien bäst.

Och du – det är över 80 bilder, så hang in there om det går långsamt att ladda!

Läs mer

Har du varit här? Vad tyckte du om resmålet?
Been there - gillade inte!
0
Inte sugen alls på att åka hit!
0
Jag vill åka hit!
0
Varit här och älskade det!
0
Läs kommentarer (11)

Lämna en kommentar - då blir jag glad!

Your email address will not be published.

© 2023 Rucksack reseblogg. All Rights Reserved.