Bloggportalen

Bildsemester del 1 – Kalifornien i bilder

När man inte kan åka på bilsemester, får man väl åka på bildsemester! I dessa intressanta tider passar jag på att gå igenom mitt bildgalleri och dela med mig av bilder som nog aldrig hade kunnat komma med i något inlägg. Vart vi åker på bildsemester idag? Till Kalifornien! Häng med till Kaliforniens landsbygds alla sidor – långt ifrån storstädernas motorvägar, höghus och Hollywood-wannabies.

Kalifornien är den delstat i USA som jag rest mest i, totalt över 2 månader. Bildhögen från mina resor är stor och det är bara en bråkdel av bilderna som jag hittills har visat här på Rucksack. De flesta bilderna kommer från området norr om Monterey och hela vägen upp till Oregons gräns. Inland, kust, skog och vulkaner. Inte mina bästa bilder, men de bilder som jag tycker beskriver Kalifornien bäst.

Och du – det är över 80 bilder, så hang in there om det går långsamt att ladda!

Läs mer
Glaciärer - Mount Rainier - Washington

Har du varit här? Vad tyckte du om resmålet?
Been there - gillade inte!
0
Inte sugen alls på att åka hit!
0
Jag vill åka hit!
0
Varit här och älskade det!
0
Läs kommentarer (11)
 • Du har verkligen lyckats fånga Kaliforniens, och speciellt norra Kaliforniens, själ med dessa helt fantastiska bilder. Bästa platsen på jorden. Så många platser jag känner igen och platser som jag inser att jag missat och som jag vill åka till när det åter är möjligt (om jag googlat rätt så verkar några bilder vara från Ferndale som jag helt missat men som ser helt fantastiskt ut). Blir också nyfiken på var bilden på det underbara rosa huset är tagen?

  • Jag tror du har helt rätt med Ferndale! Jag har dock inte stenkoll på alla platser jag har fotograferat, vissa platser var så små att jag glömde namnet på dem i samma ögonblock som vi passerade ”slut-på-staden”-skylten.
   Vilken är din favoritplats norr om San Fran?

  • Tusen tack Helena! Brukar ofta gå in och snegla på dina USA-bilder, finns så många läckra platser att fotografera i USA – bara man kommer ut från storstäderna.

 • Men åh, bara genom att titta på alla dina magiska bilder, så känns det som att jag fick följa med dig 🙂

  • Är så konstigt att tänka sig att Kalifornien är avstängt när jag tittar på mina bilder. Allt känns så nära och så här-och-nu. En liten tidskapsel 🙂

Lämna en kommentar - då blir jag glad!

Your email address will not be published.

© 2023 Rucksack reseblogg. All Rights Reserved.