Meny
Kalifornien / USA

Bildsemester del 1 – Kalifornien

När man inte kan åka på bilsemester, får man väl åka på bildsemester! I dessa intressanta tider passar jag på att gå igenom mitt bildgalleri och dela med mig av bilder som nog aldrig hade kunnat komma med i något inlägg. Vart vi åker på bildsemester idag? Till Kalifornien! Häng med till Kaliforniens landsbygds alla sidor – långt ifrån storstädernas motorvägar, höghus och Hollywood-wannabies.

Kalifornien är den delstat i USA som jag rest mest i, totalt över 2 månader. Bildhögen från mina resor är stor och det är bara en bråkdel av bilderna som jag hittills har visat här på Rucksack. De flesta bilderna kommer från området norr om Monterey och hela vägen upp till Oregons gräns. Inland, kust, skog och vulkaner. Inte mina bästa bilder, men de bilder som jag tycker beskriver Kalifornien bäst.

Och du – det är över 80 bilder, så hang in there om det går långsamt att ladda!

Vill du se mer från Kalifornien?

Om bloggaren

Resebloggare, fotograf och familjeäventyrare med över 50 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.