Meny
Bildsemester / Kalifornien / USA

Bildsemester del 1 – Kalifornien

När man inte kan åka på bilsemester, får man väl åka på bildsemester! I dessa intressanta tider passar jag på att gå igenom mitt bildgalleri och dela med mig av bilder som nog aldrig hade kunnat komma med i något inlägg. Vart vi åker på bildsemester idag? Till Kalifornien! Häng med till Kaliforniens landsbygds alla sidor – långt ifrån storstädernas motorvägar, höghus och Hollywood-wannabies.

Kalifornien är den delstat i USA som jag rest mest i, totalt över 2 månader. Bildhögen från mina resor är stor och det är bara en bråkdel av bilderna som jag hittills har visat här på Rucksack. De flesta bilderna kommer från området norr om Monterey och hela vägen upp till Oregons gräns. Inland, kust, skog och vulkaner. Inte mina bästa bilder, men de bilder som jag tycker beskriver Kalifornien bäst.

Och du – det är över 80 bilder, så hang in there om det går långsamt att ladda!

Vill du se mer från Kalifornien?
Eva Gyllenberg Om bloggaren

Resebloggare, fotograf och familjeäventyrare med över 50 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

5 Kommentarer

 • Profilbild
  Ann-Louise Paulsson
  22 mars, 2020 at 15:34

  Du har verkligen lyckats fånga Kaliforniens, och speciellt norra Kaliforniens, själ med dessa helt fantastiska bilder. Bästa platsen på jorden. Så många platser jag känner igen och platser som jag inser att jag missat och som jag vill åka till när det åter är möjligt (om jag googlat rätt så verkar några bilder vara från Ferndale som jag helt missat men som ser helt fantastiskt ut). Blir också nyfiken på var bilden på det underbara rosa huset är tagen?

  Svara
 • Härliga bilder från Kalifornien!

  Svara
 • Profilbild
  Ingela
  23 mars, 2020 at 4:05

  Så många fina bilder

  Svara
 • Profilbild
  Robin Elliott
  26 mars, 2020 at 20:02

  Fantastiska bilder! Jag älskar Kalifornien, så himla fint på sina håll. Highway one all the way baby!

  Svara
 • Profilbild
  Ann
  27 mars, 2020 at 6:51

  Men åh, bara genom att titta på alla dina magiska bilder, så känns det som att jag fick följa med dig 🙂

  Svara

Skriv en kommentar