Fotoalbum från San Francisco

San Francisco är nog den stad som jag besökt flest gånger i USA och min absoluta favoritstad i USA. Det här är det USA som jag älskar – frispråkigt, modernt, tillåtande och lätt att älska. Genom åren har vi samlat på oss en hel hög med bilder, så det är inte helt lätt att välja till ett fotoalbum. Om du vill läsa mer om hur det är att resa till San Fran – kolla in min Reseguide till San Francisco.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

    Lämna ett svar

    Eva Gyllenberg

    Eva Gyllenberg

    Hej och välkommen till Rucksack - resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

    Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser - oavsett ålder!