Close sidebar
Asien

Indonesien – Bali

FAKTA OM BALI

befolkning

2,3 miljoner (2014)

VALUTA

Rupiah (IDR)

KÖR PÅ

Vänster sida

TIDSSKILLNAD

UTC +8

Ska du resa till Bali? Bali är sagoön i Indonesien som lockar miljontals turister varje år. Du åker inte till Bali för öns paradisstränder - för det finns inga. Du åker inte heller hit för den fantastiska maten - för den är ganska så smaklös jämfört med Thailand och Malaysia. Du åker snarare hit för den unika kulturen, det vackra landskapet och det behagliga klimatet.

SENASTE INLÄGGEN

Jatiluwih - Risterrasser - Bali

Risterrasserna vid Jatiluwih på Bali

På Bali är ris en viktig basföda. Vi har vandrat bland Jatiluwihs risterrasser och bevattningskanaler, som inte bara är vackra – utan även ett kulturellt världsarv.

Amarterra Villas-Bali

Amarterra Villas – Nusa Dua, Bali

Den bästa hotellfrukosten jag NÅGONSIN ätit fann jag på vackra Amarterra Villas på Bali – ett underbart hotell för dig som önskar lugn, ro och en egen poolvilla.

Huvudpool på Dwaraka Royal Villas

Dwaraka the Royal Villas – Ubud, Bali

Söker du efter ett härligt boutiquehotell på Bali, med vackra omgivningar och där du kan koppla av och känna dig som en balinesisk prinsessa? Vi har bott på Dwaraka Royal Villas – ett drömhotell i Ubud.

Segara Village - Sanur - Bali

Segara Village – Sanur, Bali

Våra första nätter på Bali behövde vi ett praktiskt boende med bra läge. Valet föll på Segara Village – ett stort mellanklasshotell i Sanur, som tyvärr inte riktigt nådde upp till mina förväntningar på ett fyrstjärnigt hotell.

Eva i Kalbarri

Hemma igen från ett äventyr i Västra Australien (och på Bali)!

Efter nästan en månad på resande fot, är vi nu hemma igen! Årets äventyr blev en roadtrip bland nationalparker och natur i Western Australia som avslutades med lata dagar på Bali. Så vad var bäst, sämst och hur var vädret? Och viktigast av allt – hittade jag någon ny fulmugg?

FAKTA OM BALI

befolkning

2,3 miljoner (2014)

VALUTA

Rupiah (IDR)

KÖR PÅ

Vänster sida

TIDSSKILLNAD

UTC +8