Kontakt och samarbeten

Samarbeten

Här på rucksack skriver jag om det jag brinner för mest här i livet – resor! Resor för mig innebär ofta bilsemestrar, storstäder, naturupplevelser, vackra stränder och härliga hotell, oftast tillsammans med min fantastiska familj.  Jag älskar att upptäcka nya platser runt om i världen, men det är även underbart att åka på dagsutflykter kring Stockholm där jag bor. Världen har ju så mycket att upptäcka – att bara pricka av länder på en lista, det är inget för mig!

Jag skriver bara om det som jag själv står för och alla tankar och rekommendationer på resebloggen är mina egna. Är du intresserad av ett samarbete, annonsering eller har andra frågor, kontakta mig gärna på eva@rucksack.se eller skicka ett meddelande till mig i formuläret nedan.

Jag följer självklart Konsumentverkets och Influencers of Swedens rekommendationer kring utmärkning av annonslänkar och samarbeten.

Hör gärna av dig, så berättar jag mer!


 

Refunder

Har jobbat tillsammans med Refunder på Inspired by sedan maj 2018.

Jag kom på andra plats i RES fototävling

RES fototävling

Kom tvåa i RES fototävling 2018


Kontakt

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

LÄMNA EN KOMMENTAR

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips