Meny
Blogg

Jag kom på andra plats i RES fototävling!

Ibland vinner man på skicklighet. Ibland vinner man på tur. Den här gången kan jag nog stolt säga att det var något av ett mellanting. Det är inte varje dag jag blir publicerad i ett av mina favoritmagasin och det är ännu mer sällan som jag kommer tvåa i en fototävling! Så woop woop och yey och yippiejag kom två i RES sommartävling ”RES i sommar”!! Bilden som kom med på prispallen är en bild som ni kanske kommer ihåg från ett av mina reportage från Portugal – Azenhas Do Mar – Den vita byn på klippkanten. Bilden föreställer två små små människor vid Atlantens stora vågor. Från toppen av klipporna ovanför stranden fick jag en härlig vy över både havet och de frusna små små solbadarna. Atlanten må vara vacker, men den är långt ifrån en badmagnet. Jag tycker mig nästan se gåshuden på badarna, hur små de än må vara.

Nu undrar ni kanske vad jag vann? En resa till Maldiverna? Inte riktigt. 🙂 Men en helårsprenumeration på RES och en publicering av min bild i senaste numret av RES är inte fy skam! Så titta lite extra på sidan med resultatet av fototävlingen i RES när ni läser det senaste numret (för det gör ni väl?) så blir jag lite extra glad!

Förresten, jag har ju en annan nyhet också! Jag kommer att fortsätta att skriva om resor som influencer på Refunder i ett halvår till! Att jobba tillsammans med ett så härligt gäng med så mycket energi och idéer är verkligen en riktig energikick! Ser fram emot det!

Nej, nu ska jag gå och göra lite praktiska saker här hemma och sedan sätta mig under en filt i soffan och läsa senaste RES från pärm till pärm. Tänk att det efter denna soliga sommar faktiskt kan kännas lite mysigt att sitta inne i soffan och se ut på spöregnet!

Azenhas Do Mar - Portugal

Om bloggaren

Resebloggare, gastronaut, fotograf och familjeäventyrare med över 55 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

10 Kommentarer

 • Eva/Leva som Eva
  27 september, 2018 at 6:01

  Grattis, snyggt!

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   27 september, 2018 at 16:07

   Tack snälla Eva! ?? Jag har dock inte bestämt mig ännu för om det var mest tur eller mest skicklighet! ?

 • Pernilla
  27 september, 2018 at 13:32

  Stort Grattis =)
  På tal om Maldiverna så har jag och min man precis bokat en resa dit, ska bli helt underbart!!
  Hittade en jättebra sida med bra info, https://www.resatillimaldiverna.se

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   27 september, 2018 at 16:05

   Tack snälla Pernilla! Låter helt underbart att åka till Maldiverna! Enjoy! ?

 • Liniz Travel
  27 september, 2018 at 14:24

  Wow sååå snyggt 🙂 stort grattis! Såå fin reseblogg du har! Kram

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   27 september, 2018 at 16:04

   Tack snälla du, så glad att du gillar både bilden och sajten! ? Kram!

 • Christine - 29°
  19 oktober, 2018 at 16:48

  Åhhh va roligt, och stort grattis! Verkligen fantastisk bild! 🙂

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   21 oktober, 2018 at 13:23

   Tusen tack Christine! ✨??✨ Ibland lyckas man ha lite tur och fånga bilder som man inte ser storheten i förrän man får upp dem på skärmen därhemma 🙂

 • Lindha Älenmark
  1 november, 2018 at 20:14

  Stort grattis, så himla kul! och vilken fantastisk bild 🙂 Jag hade helt missat detta, och vad roligt med fortsatt samarbete med Refunder. Heja dig!

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   1 november, 2018 at 20:42

   Tusen tack snälla Lindha!! ✨??✨ Är såååå roligt när man får lite positiv uppskattning, speciellt när man inte förväntat sig det alls!

Skriv en kommentar