Meny
Blogg

Jag kom på andra plats i RES fototävling!

Jag kom på andra plats i RES fototävling

Ibland vinner man på skicklighet. Ibland vinner man på tur. Den här gången kan jag nog stolt säga att det var något av ett mellanting. Det är inte varje dag jag blir publicerad i ett av mina favoritmagasin och det är ännu mer sällan som jag kommer tvåa i en fototävling! Så woop woop och yey och yippiejag kom två i RES sommartävling “RES i sommar”!! Bilden som kom med på prispallen är en bild som ni kanske kommer ihåg från ett av mina reportage från Portugal – Azenhas Do Mar – Den vita byn på klippkanten. Bilden föreställer två små små människor vid Atlantens stora vågor. Från toppen av klipporna ovanför stranden fick jag en härlig vy över både havet och de frusna små små solbadarna. Atlanten må vara vacker, men den är långt ifrån en badmagnet. Jag tycker mig nästan se gåshuden på badarna, hur små de än må vara.

Nu undrar ni kanske vad jag vann? En resa till Maldiverna? Inte riktigt. 🙂 Men en helårsprenumeration på RES och en publicering av min bild i senaste numret av RES är inte fy skam! Så titta lite extra på sidan med resultatet av fototävlingen i RES när ni läser det senaste numret (för det gör ni väl?) så blir jag lite extra glad!

Förresten, jag har ju en annan nyhet också! Jag kommer att fortsätta att skriva om resor som influencer på Refunder i ett halvår till! Att jobba tillsammans med ett så härligt gäng med så mycket energi och idéer är verkligen en riktig energikick! Ser fram emot det!

Nej, nu ska jag gå och göra lite praktiska saker här hemma och sedan sätta mig under en filt i soffan och läsa senaste RES från pärm till pärm. Tänk att det efter denna soliga sommar faktiskt kan kännas lite mysigt att sitta inne i soffan och se ut på spöregnet!

Azenhas Do Mar - Portugal

Om bloggaren

Resebloggare, fotograf och familjeäventyrare med över 50 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.