Meny
Island / Sevärdheter

25 bilder som får dig att vilja åka till Island

Så nära Sverige, men ändå så långt hemifrån. Är vi fortfarande kvar i Europa eller har vi lämnat solsystemet? Den (mentalt) avlägsna planeten Island bjuder på istäckta vulkaner, karga lavastränder, varma källor och mullrande vattenfall. Här får den mest svårflörtade turisten åtskilliga orsaker till att höja ögonbrynen och ta ett djupt andetag.  För när naturen är så unik och vacker att inte ens Photoshop kan förfina resultatet, då är det bara att stanna upp och njuta. (Eller fotografera några tusen bilder, som vi gjorde…)

(Klicka på någon av bilderna om du vill se en större bild)

Eva Gyllenberg Om bloggaren

Resebloggare, fotograf och familjeäventyrare med över 50 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

4 Kommentarer

 • Profilbild
  Eva/ Leva som Eva
  10 april, 2018 at 7:53

  Fantastiska bilder! Vilken tur att jag redan har en resa bokad, i juli! Jag är inte lika duktig fotograf, men upplevelserna kan jag ta till mig.

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   Eva på rucksack.se
   19 april, 2018 at 22:25

   Tack snälla Eva! ??? Det är inte svårt att vara en duktig fotograf på Island, varenda kurva bjuder på storslagenhet!

 • Profilbild
  Ämma
  19 april, 2018 at 18:49

  Wow, så sjukt fina bilder! Ser så fram emot vår resa snart!

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   Eva på rucksack.se
   19 april, 2018 at 22:23

   Tack snälla Ämma! Ni kommer att få det grymt – kom bara ihåg ”lager, lager och lager” (kläder, inte öl alltså…) och att aldrig lita på väderprognosen! ?

Skriv en kommentar

%d bloggare gillar detta: