Meny
Blogg

Jag vann resekategorin i tävlingen ”Inspired by Refunder”!

Jag är oftast inte med i tävlingar, men när det dök upp en tävling av ett företag som jag ofta använder – då kunde jag inte låta bli att anmäla mig. Refunder (Sveriges största cashbacksajt) sökte 8 influencers som skulle börja skriva på deras nya portal i någon av kategorierna resor/hälsa/skönhet/mode. Jag anmälde mig, men kan ärligt talat säga att jag inte trodde att jag skulle gå längre än att maximalt få en goodie bag som tack för ansökan.

Döm om min förvåning när det några veckor senare dök upp ett mail där det stod att jag var en av den 50 bidragen (av över 1000 sökanden) som hade gått till final och de ville att jag skulle komma till The Strand i Stockholm för att träffa en kändisbloggarjury bestående av Petra Tungården, Gertrude Tornvall, Johan Hedberg (Matgeek) och Lucas Simonsson. Jag tror jag läste mailet 10 gånger. Var detta på riktigt? Men vad har jag att förlora? Så jag tackade ja till intervjun och befann mig några dagar senare på en 3 minuter lång intensiv intervju med kändisbloggarna. Jag har ärligt talat inget minne av vad jag faktiskt sa på intervjun, men jag minns att jag tänkte att det var en sjukt rolig erfarenhet och jag gick hem fylld med adrenalin och energi. Sedan väntade och väntade jag. Det är klart att man någonstans hoppas att det gått bra, men när mailet sedan dök upp, blev jag nog faktiskt lite paff. Jag var en av de två vinnarna i kategorin resor!

Så efter en späckad söndag med fantastiskt inspirerande och härliga kändisbloggarjuryn, med varumärkescoaching och mingel, kommer jag nu även att skriva några inlägg i månaden med resetips även i kanalen Inspired by Refunder. Mitt första inlägg är faktiskt redan ute – det handlar om hotell och tre områden i Singapore som jag gillar att bo i. Rucksack kommer såklart fortsätta vara min huvudkanal även framöver, så jag kommer även att posta de andra inläggen här – stay tuned! 🙂

Om bloggaren

Resebloggare, gastronaut, fotograf och familjeäventyrare med över 55 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

6 Kommentarer

 • Magnus
  6 juni, 2018 at 11:46

  Va inne o kollade på din sida på Refunder?
  Australien är nog mitt favoritland med. O nu så har vi fått vänner som är från Australien som flyttar hem i dagarna. Så måste ju hälsa på dem.
  Jag är sugen ta tåget mellan Perth o Sydney.
  Men först blir det Kap Verdi i november.

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   6 juni, 2018 at 11:52

   Det låter som helt perfekta resplaner – och så bra med vänner att hälsa på! Perth ligger på vår lista också över ställen att åka till snart, hela västkusten känns som ett grymt äventyr! Simma med valhajar, besöka vingårdar och bila till Broome ligger på vår lista! Kap Verde-öarna låter dock väldigt sjysst det med! Sol, bad och mycket sand är ALLTID skönt!

 • Eva/Leva som Eva
  13 juni, 2018 at 16:57

  Grattis och välförtjänt! Din blogg är så snygg och välskriven.

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   13 juni, 2018 at 17:10

   Tack snälla för de fina orden Eva!! Vad glad jag blir!! ?? Jag har precis kommit igång med lite skrivande för det projektet, blir en liten annan tvist på de artiklarna, men det är väldigt mycket ”jag och mina rekommendationer/tankar” (precis som på rucksack ?)

 • Daniela / Discovering The Planet
  6 juli, 2018 at 20:50

  Åh vad kul. Stort grattis.

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   17 juli, 2018 at 19:53

   Tack snälla Daniela!! Det blir en liten annan twist på inläggen på refunder, men alltid kul att få nå ut till fler och skriva ännu mer! 🙂

Skriv en kommentar