Jag vann resekategorin i tävlingen ”Inspired by Refunder”!

Jag är oftast inte med i tävlingar, men när det dök upp en tävling av ett företag som jag ofta använder – då kunde jag inte låta bli att anmäla mig. Refunder (Sveriges största cashbacksajt) sökte 8 influencers som skulle börja skriva på deras nya portal i någon av kategorierna resor/hälsa/skönhet/mode. Jag anmälde mig, men kan ärligt talat säga att jag inte trodde att jag skulle gå längre än att maximalt få en goodie bag som tack för ansökan.

Döm om min förvåning när det några veckor senare dök upp ett mail där det stod att jag var en av den 50 bidragen (av över 1000 sökanden) som hade gått till final och de ville att jag skulle komma till The Strand i Stockholm för att träffa en kändisbloggarjury bestående av Petra Tungården, Gertrude Tornvall, Johan Hedberg (Matgeek) och Lucas Simonsson. Jag tror jag läste mailet 10 gånger. Var detta på riktigt? Men vad har jag att förlora? Så jag tackade ja till intervjun och befann mig några dagar senare på en 3 minuter lång intensiv intervju med kändisbloggarna. Jag har ärligt talat inget minne av vad jag faktiskt sa på intervjun, men jag minns att jag tänkte att det var en sjukt rolig erfarenhet och jag gick hem fylld med adrenalin och energi. Sedan väntade och väntade jag. Det är klart att man någonstans hoppas att det gått bra, men när mailet sedan dök upp, blev jag nog faktiskt lite paff. Jag var en av de två vinnarna i kategorin resor!

Så efter en späckad söndag med fantastiskt inspirerande och härliga kändisbloggarjuryn, med varumärkescoaching och mingel, kommer jag nu även att skriva några inlägg i månaden med resetips även i kanalen Inspired by Refunder. Mitt första inlägg är faktiskt redan ute – det handlar om hotell och tre områden i Singapore som jag gillar att bo i. Rucksack kommer såklart fortsätta vara min huvudkanal även framöver, så jag kommer även att posta de andra inläggen här – stay tuned! :)

6 KOMMENTARER

 1. Va inne o kollade på din sida på Refunder?
  Australien är nog mitt favoritland med. O nu så har vi fått vänner som är från Australien som flyttar hem i dagarna. Så måste ju hälsa på dem.
  Jag är sugen ta tåget mellan Perth o Sydney.
  Men först blir det Kap Verdi i november.

  • Det låter som helt perfekta resplaner – och så bra med vänner att hälsa på! Perth ligger på vår lista också över ställen att åka till snart, hela västkusten känns som ett grymt äventyr! Simma med valhajar, besöka vingårdar och bila till Broome ligger på vår lista! Kap Verde-öarna låter dock väldigt sjysst det med! Sol, bad och mycket sand är ALLTID skönt!

  • Tack snälla för de fina orden Eva!! Vad glad jag blir!! ?? Jag har precis kommit igång med lite skrivande för det projektet, blir en liten annan tvist på de artiklarna, men det är väldigt mycket ”jag och mina rekommendationer/tankar” (precis som på rucksack ?)

  • Tack snälla Daniela!! Det blir en liten annan twist på inläggen på refunder, men alltid kul att få nå ut till fler och skriva ännu mer! :)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Om mig

Resebloggare, gastronaut, fotograf och familjeäventyrare med över 60 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resesajten Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

Relaterade artiklar

Vårens vandringsresa bokad! Vi åker till…

Vårens skidresa blev till något annat. Det blev en vandringsresa istället, till en ö som jag länge har velat åka till!

Varför bryr vi oss om vädret hemma när vi är utomlands?

Vi svenskar måste vara det mest väderberoende folket i världen. Inte ens när vi ligger på stranden i Grekland med strålande sol kan vi låta bli att smygtitta lite i väderappen. Men varför håller vi också koll på vädret där hemma???

5 brädspel för dig som gillar resor

Spelsugen? Här kommer tips på fem brädspel som tar dig med till fem olika länder!

Sveriges ”Big Things” – Var finns de?

Det finns fullt av knasiga stora statyer i Sverige, men hur hittar man dem? Här har jag börjat skapa en lista - hjälp till att fylla i den!

5 coolaste äventyren i grottor och lavatunnlar

Häng med på härligt mörka äventyr djupt nere i grottor och lavatunnlar som hela familjen älskade!

En Stockholmskväll + en Letto

Några sommartankar från en nybliven Lettoägare som i 32-gradig värme har hängt på vinbarer i Stockholm och insett att jag skriver alldeles för lite om Stockholm!

Ännu mer reseinspiration

Året i resor 2020

Reseåret 2020. Året som blev något annat än någon av oss någonsin kunnat tro. Året som för mig började i Vilnius och slutade med covid-19.

10 saker jag aldrig trodde jag skulle sakna med att resa

Under covid-åren saknade jag resande så det gjorde ont. Det gick så långt att jag till och med saknar det som irriterar mig när jag reser. Här är 10 saker som jag aldrig trodde att jag skulle sakna med att resa - men som jag nästan längtade efter.

Höstlov på Österlen – Skåne

En sista-minuten till Österlen? Ja, det blev faktiskt ett härligt (men oplanerat) höstlov i Sveriges Provence!