Meny
Blogg

Jag vann resekategorin i tävlingen ”Inspired by Refunder”!

Jag är oftast inte med i tävlingar, men när det dök upp en tävling av ett företag som jag ofta använder – då kunde jag inte låta bli att anmäla mig. Refunder (Sveriges största cashbacksajt) sökte 8 influencers som skulle börja skriva på deras nya portal i någon av kategorierna resor/hälsa/skönhet/mode. Jag anmälde mig, men kan ärligt talat säga att jag inte trodde att jag skulle gå längre än att maximalt få en goodie bag som tack för ansökan.

Döm om min förvåning när det några veckor senare dök upp ett mail där det stod att jag var en av den 50 bidragen (av över 1000 sökanden) som hade gått till final och de ville att jag skulle komma till The Strand i Stockholm för att träffa en kändisbloggarjury bestående av Petra Tungården, Gertrude Tornvall, Johan Hedberg (Matgeek) och Lucas Simonsson. Jag tror jag läste mailet 10 gånger. Var detta på riktigt? Men vad har jag att förlora? Så jag tackade ja till intervjun och befann mig några dagar senare på en 3 minuter lång intensiv intervju med kändisbloggarna. Jag har ärligt talat inget minne av vad jag faktiskt sa på intervjun, men jag minns att jag tänkte att det var en sjukt rolig erfarenhet och jag gick hem fylld med adrenalin och energi. Sedan väntade och väntade jag. Det är klart att man någonstans hoppas att det gått bra, men när mailet sedan dök upp, blev jag nog faktiskt lite paff. Jag var en av de två vinnarna i kategorin resor!

Så efter en späckad söndag med fantastiskt inspirerande och härliga kändisbloggarjuryn, med varumärkescoaching och mingel, kommer jag nu även att skriva några inlägg i månaden med resetips även i kanalen Inspired by Refunder. Mitt första inlägg är faktiskt redan ute – det handlar om hotell och tre områden i Singapore som jag gillar att bo i. Rucksack kommer såklart fortsätta vara min huvudkanal även framöver, så jag kommer även att posta de andra inläggen här – stay tuned! 🙂

Om bloggaren

Resebloggare, fotograf och familjeäventyrare med över 50 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.