Bloggportalen
Nu läser du artikeln
Western Australia – En liten film – Australien

Western Australia – En liten film – Australien

  • Dags att summera vår bilsemester i Western Australia från Perth till Monkey Mia - denna gång i en liten film.
Shell beach vita strand i Shark Bay

Jag filmar alltid ganska så mycket när vi är ute och reser, men det är ganska sällan som jag tar mig tiden att klippa ihop filmerna till något sevärt. Men kors i taket. Ibland händer det. Som idag när jag fick för mig att klippa ihop en bråkdel av alla filmer från vår bilsemester i Western Australia. Så här kommer en liten film på 2 minuter med några av sevärdheterna och höjdpunkterna från vår resa. Allt från nationalparker till vilda djur vi mötte på vägen och vackra stränder. Enjoy!

Eva i Kalbarri
Delfiner i Shark Bay
Little Armstrong Bay - Rottnest Island
Eva i Perth, Australien
Shell beach vita strand i Shark Bay

Vill läsa fler av mina resetips? Glöm inte att gilla Rucksack på Facebook eller pinna inlägget på Pinterest!

Har du varit här? Vad tyckte du om resmålet?
Been there - gillade inte!
0
Inte sugen alls på att åka hit!
0
Jag vill åka hit!
0
Varit här och älskade det!
1

© 2023 Rucksack reseblogg. All Rights Reserved.