Årets Svenska reseprofil 2019!

Vissa år kommer tomten lite tidigare än andra. Kanske var det till och med årets finaste julklapp som kom redan idag. Jag både rodnar och bugar av stolthet. Svenska Nomader är Sveriges största mötesplats för digitala nomader och varje år utnämner de Årets svenska reseprofiler. Och vet ni vad? I år har Rucksack (och jag) blivit utnämnd till en av Sveriges topp tio svenska reseprofiler!

Så här fint skrev Svenska nomader om utnämningen:

Eva driver resebloggen RUCKSACK och wow vilka fina bilder. Här blir vem som helst sugen på att ge sig ut i världen och på bloggen finns det massa bra tips på allt från destinationer till packlistor. Vi tycker också att man genast ska klicka in på hennes Instagram och trycka på följ-knappen.

Svenska nomader – Årets svenska reseprofiler 2019

Jag får ganska ofta frågan om hur jag orkar skriva så mycket och lägga så mycket tid på bloggen. Svaret är enkelt – Jag älskar att fotografera, jag älskar att berätta om vår fantastiska värld och jag älskar alla frågor och mail jag får av er. Visst, jag ska inte sticka under stolen med att det tar lite tid att blogga. Jag snyter inga inlägg genom näsan, utan lägger mycket själ och hjärta i varenda liten bild. Men det är lite av tjusningen med bloggandet. Den där känslan när jag sitter med en varm kopp te i handen under en sen kväll och trycker på ”publicera” och hoppas att det jag skriver kommer att inspirera och hjälpa andra resenördar som jag själv.

Ett STORT TACK till fantastiskt inspirerande Svenska Nomader och ett STORT GRATTIS till alla de andra 9 härliga bloggare/vloggare/instagrammare som fått en plats på listan! Ni hittar flera av mina favoritbloggar i listan – Oh Darling, Flying Dryden och Let’s Go Explore – in och läs och inspireras vettja!

6 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Om mig

Resebloggare, gastronaut, fotograf och familjeäventyrare med över 60 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resesajten Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

Relaterade artiklar

5 unika hotell – som är destinationer i sig själva

Ibland är boendet lika mycket en destination som själva resmålet. Här hittar du fem unika hotell som är värda en omväg!

Hemma igen från Vietnam, Singapore och Dubai!

Här står jag på balkongen med min smutstvätt och summerar de senaste veckornas upplevelser i Asien. Vad var den största överraskningen? Vad borde jag ha tänkt på? Och vilket ställe fick min stress att rinna av som choklad i solsken?

Sushi Oi – Dagens japanska Stockholmstips

Vi har upptäckt en lysande stjärna på kroghimlen i Stockholm - yttepyttelilla japanska restaurangen Sushi Oi!

Vårens vandringsresa bokad! Vi åker till…

Vårens skidresa blev till något annat. Det blev en vandringsresa istället, till en ö som jag länge har velat åka till!

Julklappstips för den som gillar att resa

Ingen aning vad du ska köpa i julklapp till din reseälskande släkting? Lugn, här kommer fem julklappar alla resenärer borde vill ha.

Note to self – nästa resa skriver jag packlista!

Har du öppnat väskan och insett att du glömt att packa något som du inte klarar dig utan? Här kommer historien om min senaste packningskris och varför jag aldrig mer ska slarva med min packlista!

Ännu mer reseinspiration

Året i resor 2020

Reseåret 2020. Året som blev något annat än någon av oss någonsin kunnat tro. Året som för mig började i Vilnius och slutade med covid-19.

10 saker jag aldrig trodde jag skulle sakna med att resa

Under covid-åren saknade jag resande så det gjorde ont. Det gick så långt att jag till och med saknar det som irriterar mig när jag reser. Här är 10 saker som jag aldrig trodde att jag skulle sakna med att resa - men som jag nästan längtade efter.

Höstlov på Österlen – Skåne

En sista-minuten till Österlen? Ja, det blev faktiskt ett härligt (men oplanerat) höstlov i Sveriges Provence!