Bloggportalen
Nu läser du artikeln
Årets Svenska reseprofil 2019!

Årets Svenska reseprofil 2019!

Vissa år kommer tomten lite tidigare än andra. Kanske var det till och med årets finaste julklapp som kom redan idag. Jag både rodnar och bugar av stolthet. Svenska Nomader är Sveriges största mötesplats för digitala nomader och varje år utnämner de Årets svenska reseprofiler. Och vet ni vad? I år har Rucksack (och jag) blivit utnämnd till en av Sveriges topp tio svenska reseprofiler!

Så här fint skrev Svenska nomader om utnämningen:

Eva driver resebloggen RUCKSACK och wow vilka fina bilder. Här blir vem som helst sugen på att ge sig ut i världen och på bloggen finns det massa bra tips på allt från destinationer till packlistor. Vi tycker också att man genast ska klicka in på hennes Instagram och trycka på följ-knappen.

Svenska nomader – Årets svenska reseprofiler 2019

Jag får ganska ofta frågan om hur jag orkar skriva så mycket och lägga så mycket tid på bloggen. Svaret är enkelt – Jag älskar att fotografera, jag älskar att berätta om vår fantastiska värld och jag älskar alla frågor och mail jag får av er. Visst, jag ska inte sticka under stolen med att det tar lite tid att blogga. Jag snyter inga inlägg genom näsan, utan lägger mycket själ och hjärta i varenda liten bild. Men det är lite av tjusningen med bloggandet. Den där känslan när jag sitter med en varm kopp te i handen under en sen kväll och trycker på ”publicera” och hoppas att det jag skriver kommer att inspirera och hjälpa andra resenördar som jag själv.

Läs mer
Erstaviken

Ett STORT TACK till fantastiskt inspirerande Svenska Nomader och ett STORT GRATTIS till alla de andra 9 härliga bloggare/vloggare/instagrammare som fått en plats på listan! Ni hittar flera av mina favoritbloggar i listan – Oh Darling, Flying Dryden och Let’s Go Explore – in och läs och inspireras vettja!

Har du varit här? Vad tyckte du om resmålet?
Been there - gillade inte!
0
Inte sugen alls på att åka hit!
0
Jag vill åka hit!
0
Varit här och älskade det!
0
Läs kommentarer (6)

Lämna en kommentar - då blir jag glad!

Your email address will not be published.

© 2023 Rucksack reseblogg. All Rights Reserved.