Meny
Estland

Fotoalbum från Tallinn

Även en regnig oktoberweekend i Tallinn bjuder på sköna fototillfällen. Vi vandrade genom den medeltida gamla staden i ur och skur, bland solstrålar och grå moln. Och ändå känns det inte som att vi hade speciellt dåligt väder när jag tittar tillbaka på bilderna. Vi gick igenom små gränder, upp på utsiktsplatser, upp på muren, ner för torn, in på caféer och in i kyrkor. Tallinn är verkligen en perfekt stad för promenader. En lite lagom liten huvudstad. Om det skulle regna för mycket när ni är här, så finns det gott om shopping och caféer som ger tröst och skydd. Nä, jag måste nog säga att Tallinn levererade mer än förväntat. Så nära, men så exotiskt.

Här kommer en kaskad av bilder från vår weekend. Närmare bestämt 32 stycken bilder. Med och utan paraply. Vill du se bilderna i större format? Bara klicka på bilden så kommer du till en fotokarusell i större format.

Vill du läsa mer om Tallinn? Titta in här.

Vill du läsa mer från Tallinn?
Om bloggaren

Resebloggare, fotograf och familjeäventyrare med över 50 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.