Bloggportalen
Nu läser du artikeln
Fotoalbum från Tallinn – Estland

Fotoalbum från Tallinn – Estland

  • Här kommer en kaskad av bilder från vår weekend i Tallinn. Närmare bestämt 32 stycken foton från Gamla stan. Med och utan paraply.

Även en regnig oktoberweekend i Tallinn bjuder på sköna fototillfällen. Vi vandrade genom den medeltida gamla staden i ur och skur, bland solstrålar och grå moln. Och ändå känns det inte som att vi hade speciellt dåligt väder när jag tittar tillbaka på bilderna. Vi gick igenom små gränder, upp på utsiktsplatser, upp på muren, ner för torn, in på caféer och in i kyrkor. Tallinn är verkligen en perfekt stad för promenader. En lite lagom liten huvudstad. Om det skulle regna för mycket när ni är här, så finns det gott om shopping och caféer som ger tröst och skydd. Nä, jag måste nog säga att Tallinn levererade mer än förväntat. Så nära, men så exotiskt.

Här kommer en kaskad av bilder från vår weekend. Närmare bestämt 32 stycken bilder. Med och utan paraply. Vill du se bilderna i större format? Bara klicka på bilden så kommer du till en fotokarusell i större format.

Vill du läsa mer om Tallinn? Titta in här.

Har du varit här? Vad tyckte du om resmålet?
Been there - gillade inte!
0
Inte sugen alls på att åka hit!
0
Jag vill åka hit!
0
Varit här och älskade det!
1
Läs kommentarer (4)
  • Åh, så otroligt vackra bilder! Kul att se. Jag har inte varit i Tallinn sedan 1993 och tog inga foton då (var där med jobbet). Tyvärr hade vi inte så mycket tid där och jag minns inte att det var så här fint. <3

    • Tack snälla Anna! ❤️ Jag var ju också där på 90-talet och det var knappt så jag kände igen mig heller! Sån mysig huvudstad, det kommer verkligen inte att dröja 30 år tills jag åker hit igen :)

    • Åh hoppas du hittar en lucka att åka hit! Är så enkelt och smidigt, men ger så mycket mys! Jag hade gärna åkt hit på julmarknad också, men tiden räcker inte riktigt till :)

Lämna en kommentar - då blir jag glad!

Your email address will not be published.

© 2023 Rucksack reseblogg. All Rights Reserved.