Rucksack
En svensk reseblogg för äventyrliga familjer
Estland

Fotoalbum från Tallinn

Även en regnig oktoberweekend i Tallinn bjuder på sköna fototillfällen. Vi vandrade genom den medeltida gamla staden i ur och skur, bland solstrålar och grå moln. Och ändå känns det inte som att vi hade speciellt dåligt väder när jag tittar tillbaka på bilderna. Vi gick igenom små gränder, upp på utsiktsplatser, upp på muren, ner för torn, in på caféer och in i kyrkor. Tallinn är verkligen en perfekt stad för promenader. En lite lagom liten huvudstad. Om det skulle regna för mycket när ni är här, så finns det gott om shopping och caféer som ger tröst och skydd. Nä, jag måste nog säga att Tallinn levererade mer än förväntat. Så nära, men så exotiskt.

Här kommer en kaskad av bilder från vår weekend. Närmare bestämt 32 stycken bilder. Med och utan paraply. Vill du se bilderna i större format? Bara klicka på bilden så kommer du till en fotokarusell i större format.

Vill du läsa mer om Tallinn? Titta in här.

Du kanske också gillar...

4 Kommentarer

 • Profilbild
  Reply
  TravelAnna
  17 november, 2018 at 22:03

  Åh, så otroligt vackra bilder! Kul att se. Jag har inte varit i Tallinn sedan 1993 och tog inga foton då (var där med jobbet). Tyvärr hade vi inte så mycket tid där och jag minns inte att det var så här fint. <3

  • Eva på rucksack.se
   Eva på rucksack.se
   18 november, 2018 at 21:18

   Tack snälla Anna! ❤️ Jag var ju också där på 90-talet och det var knappt så jag kände igen mig heller! Sån mysig huvudstad, det kommer verkligen inte att dröja 30 år tills jag åker hit igen 🙂

 • Profilbild
  Reply
  Ann-Louise
  23 november, 2018 at 14:28

  Vilka fina bilder! Nu blev jag jättesugen på att åka till Tallin! 🙂

  • Eva på rucksack.se
   Eva på rucksack.se
   26 november, 2018 at 7:44

   Åh hoppas du hittar en lucka att åka hit! Är så enkelt och smidigt, men ger så mycket mys! Jag hade gärna åkt hit på julmarknad också, men tiden räcker inte riktigt till 🙂

Gör mig glad och skriv en kommentar

%d bloggare gillar detta: