Bloggportalen
Nu läser du artikeln
Fotoalbum från Venedig – En dröm om kanaler och burrata – Italien

Fotoalbum från Venedig – En dröm om kanaler och burrata – Italien

  • Idag drömmer jag mig till Italien, närmare bestämt till Venedig.

Jag drömmer om en caprese med solmogna tomater, en kvällspromenad i den varma toscanska solnedgången, att doppa fötterna i det kalla Medelhavets blå vågor och promenera i små trånga gränder där man kan nå mellan husväggarna bara genom att sträcka ut armarna. Kanske drömmer jag lite extra om Italien helt enkelt. Det har varit alldeles för länge sedan. Men man kan ju alltid drömma sig bort, eller hur? Här kommer 40 bilder från Venedig – enjoy!

Har du varit här? Vad tyckte du om resmålet?
Been there - gillade inte!
0
Inte sugen alls på att åka hit!
0
Jag vill åka hit!
0
Varit här och älskade det!
0
Läs kommentarer (4)

Lämna en kommentar - då blir jag glad!

Your email address will not be published.

© 2023 Rucksack reseblogg. All Rights Reserved.