Bloggportalen
Meny
Italien / Veneto

Fotoalbum från Venedig – En dröm om kanaler och burrata – Italien

Jag måste erkänna att hoppet om att kunna resa i Europa nu har blivit lite större än bara för några veckor sedan. Jag drömmer om en caprese med solmogna tomater, en kvällspromenad i den varma toscanska solnedgången, att doppa fötterna i det kalla Medelhavets blå vågor och promenera i små trånga gränder där man kan nå mellan husväggarna bara genom att sträcka ut armarna. Kanske drömmer jag lite extra om Italien helt enkelt. Det har varit alldeles för länge sedan. Men man kan ju alltid drömma sig bort, eller hur? Här kommer 40 bilder från Venedig! Enjoy!

Vill du läsa mer från Venedig?
Om bloggaren

Resebloggare, gastronaut, fotograf och familjeäventyrare med över 55 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

4 Kommentarer

 • Ann-Louise Paulsson
  6 februari, 2022 at 18:35

  Underbara bilder! Längtar så till Italien och satt just och tänkte på Venedig tidigare idag.

  Svara
  • Eva Gyllenberg
   6 februari, 2022 at 18:36

   Tack snälla du! 🙏🏻
   Jag har suttit halva helgen och tittat på mina bilder från Italien. Det hade verkligen inte suttit fel att kunna åka dit i sommar!

 • Cathinka
  6 februari, 2022 at 20:50

  Härliga bilder! Som man längtar. Vi diskuterade just höstens resa – Italien eller Grekland🤔

  Svara
  • Eva Gyllenberg
   10 februari, 2022 at 18:30

   Ja visst gör man! Nu får vi hoppas att fler länder kan öppna upp i Europa. Grekland under hösten låter förresten som en riktig höjdare!

Skriv en kommentar