Great Ocean Road – en liten film

Innan jag skriver ett längre inlägg om Great Ocean Road, tänkte jag visa er en liten teaser som jag nyss klippte ihop. Utan tvekan en av världens vackraste vägar – den slår Highway One och Road to Hana med hästlängder! Häng med på vår road trip till södra Australiens vackra kust.

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  Kennett River - Koala

  Sökandet efter den vilda koalan

  Jag älskar att betrakta vilda djur. Vara osynlig och knappt andas, bara betrakta. Men var skulle jag kunna se en vild koala? Vi begav oss till Kennett River.

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips