Bloggportalen
Nu läser du artikeln
Hotel Indigo London Kensington – Storbritannien

Hotel Indigo London Kensington – Storbritannien

  • Vi har bott 4 nätter på Hotell Indigo London Kensington - ett familjevänligt boutiquehotell med lugnt läge, utmärkta kommunikationer och gratis minibar.

I South Kensington, vid tunnelbanestationen Earl’s Court, ligger mysiga designhotellet Hotell Indigo Kensington. Hotellet är del av InterContinental Hotels Group Indigo-kedja, som bjuder på designhotell i trevliga kvarter runt om i världen.

För dig som landat på Heathrow, kan hotellets läge inte bli bättre. Tunnelbanans blå Picadilly linje tar dig direkt till Earl’s Court på lite mer än 30 minuter och hotellet ligger 2 kvarter (5 min promenad) från tunnelbanan. Från Earl’s Court kan du sedan byta till både Circle (gul) och District (grön) line som snabbt tar dig dit du vill.

Rummen är moderna och välstädade, med trägolv och en touch av färg. Vårt rum låg mot gatan och en liten park, men inget ljud från gatan störde oss under de dagar vi bodde i rummet. Rummet hade luftkonditionering, gratis wifi och gratis minibar som dagligen fylldes på med vin, öl, chips, godis, läsk och vatten. En väldigt trevlig service när man trött kommer hem till hotellet på kvällen! Sköna sängar – både dubbelsängen och extrasängen. Badrummet hade regndusch med bra tryck, bra kvalité på duschprodukterna och en rejäl hårfön. Det ingick även en gratis mobiltelefon på rummet, med fri surf och fria samtal – en väldigt bra service som vi både använde och uppskattade mycket!

Frukosten serverades i den italienska restaurangen på bottenvåningen, snyggt inredd i läder och trä. I vårt rumspris ingick Full Hot Breakfast, vilket innebar både en a la carte-frukost – med val av bland annat en stor Full English Breakfast (se bild nedan), Eggs Benedict, Våfflor och Äggröra – och en mindre kontinental frukost med bröd, frukt, pålägg och yoghurt. Vällagat och trevligt, med kaffe som görs på beställning. På helgerna är det dock bra att vara ute i god tid för frukosten om du har en tid att passa, då mycket tillagas på beställning kan det ta lite tid.

Servicen är vänlig och effektiv. Vi landade väldigt sent på kvällen och köket hann stänga innan vi checkat in, men kocken lyckades ändå fixa en bruschetta till dotter så att hon slapp gå och lägga sig hungrig. Vi hade även problem med att få mobilen att fungera, men de bytte ut den felaktiga mobilen väldigt snabbt och smidigt.

Så vad blir vårt betyg? Riktigt bra! Hotell Indigo London Kensington är ett familjevänligt boutiquehotell i London med lugnt läge, utmärkta kommunikationer och gratis minibar. Här kan vi gärna bo igen!

Läs mer
London

Läge: 4,5
Rum: 4,5
Frukost: 4
Service: 4

Hotell Indigo Kensington

Har du varit här? Vad tyckte du om resmålet?
Been there - gillade inte!
0
Inte sugen alls på att åka hit!
0
Jag vill åka hit!
0
Varit här och älskade det!
0
Läs kommentarer (1)

Lämna en kommentar - då blir jag glad!

Your email address will not be published.

© 2023 Rucksack reseblogg. All Rights Reserved.