OM MIG

Hej! Det är jag som är Eva

RUCKSACK är en prisbelönt svensk resesajt för alla som älskar att resa och som vill inspireras att uppleva mer av vår världs vackra natur, historiska platser, trendiga storstäder och gastronomi.

Här på Rucksack skriver jag om det jag brinner för mest här i livet – resor! Jag har skrivit och fotograferat så länge som jag kan minnas, men Rucksack i nuvarande form föddes 2015. Under åren har sajten fått många utmärkelser och mina bilder har vunnit flertalet fototävlingar.


Min kamera är mitt ständiga resesällskap och sajten är fylld av tusentals högkvalitativa bilder av allt från vilda djur till storstadsdjungel. Här på Rucksack tar jag med dig på resan genom mina bilder.

Upplevelser och äventyr

Jag och min familj har alltid rest mycket tillsammans och vi älskar att upptäcka nya saker. För oss är det inte viktigt att pricka av länder på en lista, vi åker till de platser vi vill se och upptäcka. Det är längtan efter vackra landskap, naturupplevelser och storstadsliv som triggar vår reslust och vi lägger mycket av vår tid åt att planera den perfekta resrutten och hitta unika boenden och upplevelser. 

 

Tillsammans har vi i familjen upplevt allt från små bladmyror i Australiens regnskogar till hoppande knölvalar i Quebec. Arkitektur, mat och människor – allt är en del av upplevelsen när man reser.

Resa med barn och hund

Att resa med barn har lagt till en ny dimension till vårt resande och det känns som ett privilegium att ha fått upptäcka världen genom ett barns ögon. Nu är dottern tonåring, men jag hoppas att hon kommer att vilja fortsätta utforska världen tillsammans med oss i många år till.

 

De senaste två åren har vi utökat familjen Rucksack med en liten mops, så artiklarna kryddas numera även med tips på hundvänliga restauranger och platser.

Samarbeten

Jag skriver bara om det som jag själv står för och alla tankar och rekommendationer på resebloggen är mina egna. Är du intresserad av ett samarbete, annonsering eller har andra frågor, skicka gärna ett meddelande till mig i formuläret nedan.  Titta även gärna in i mitt mediakit för exempel på tidigare samarbeten.

Jag följer självklart Konsumentverkets och Influencers of Swedens rekommendationer kring utmärkning av annonslänkar och samarbeten. Alla inlägg som är pressresor eller samarbeten är märkta, alla övriga inlägg är privata resor. Hör gärna av dig, så berättar jag mer! 

Eva Gyllenberg

Email: info @ rucksack.se