Meny
Hotell / Schweiz

Mövenpick Hotel Geneva, Schweiz

På väg ner till Alperna händer det ofta att man landar i Genève relativt sent på kvällen. Efter att ha hämtat hyrbilen känns det kanske inte längre så lockande att sätta sig och köra de snirkliga vägarna upp i bergen. Då är ett bra alternativ att ta in på Mövenpick Hotel, precis bredvid flygplatsen.


Inte det snyggaste hotellet på utsidan, men väl inne i betongbyggnaden känner man igen Mövenpick. Mövenpick lockar inte med spa eller läckra miljöer, här bor du främst för att de erbjuder ett (relativt) bra pris för ett femstjärnigt hotell i Genève med enkel parkering för hyrbilen och bra kvalitet på boendet.

Vi fick ett stort och luftig familjerum, med tråkig utsikt över en kontorsbyggnad. Men samtidigt hade vi inte väntat oss mer naturupplevelser vägg-i-vägg med flygplatsen. Badrummet var relativt litet och hallen var sliten av repor från resväskor. Jag förundras alltid över varför ett femstjärnigt hotell inte har en burk med färg stående för att konstant fixa sånt som känns ofräscht? Gratis wifi ingick och det fanns både en musikanläggning för din iPhone och en kapselkaffemaskin.

Frukost kostade (2014-10) mellan 28 CHF (kontinental, med ett stort utbud av frukt, nybakt bröd, franska ostar, charkuterier, nötter, juicer, yoghurt etc), ville man ha den varma buffén kostade det 40CHF. Mycket fräscht! Jag vet inte om jag var extra sugen på croissant första dagen i Schweiz, men de smakade ljuvligt med en fet skiva Brie.

Så vad blir familjebetyget? Inte annat än helt ok! Bra rum, bra läge för fortsatt resa och mysig frukost.

[yasr_multiset setid=0]

Mövenpick Geneva

Vill du läsa mer från Schweiz?
Om bloggaren

Resebloggare, fotograf och familjeäventyrare med över 50 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.