Meny
Julkalenderarkivet

Julkalendern: Lucka 4

Fjordar, vilda vattenfall och landskap med drama.
På andra sidan jorden är vyerna inte tama!

Milford sound

På Nya Zeelands sydö, ligger den stora och otillgängliga Fiordland National Park. Känd för både den långa vandringsleden Milford track och för fjordarna vid Milford Sound, är detta en av Nya Zeelands vackraste hörn. Hoppa på en båt och njut av det eviga regnet, vattenfallen och de branta klipporna. Milford Sound var en av höjdpunkterna från vår bilsemester på Nya Zeeland!

Vill du läsa mer om Milford Sound och Fiordland National Park? I min dagbok från vår bilsemester på Nya Zeeland finns mer att läsa!

Milford Sound

Milford Sound

Milford sound Placeholder
Milford sound
Eva Gyllenberg Om bloggaren

Resebloggare, fotograf och familjeäventyrare med över 50 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

2 Kommentarer

 • Profilbild
  Sandra Lifsresor.se
  4 december, 2018 at 7:53

  Nya Zeeland står verkligen på min önskelista. Så vackra bilder.

  Svara
  • Eva på rucksack.se
   Eva på rucksack.se
   4 december, 2018 at 23:03

   Tack snälla du! Det är verkligen fint, även om jag konstigt nog inte blev helt överväldigad! Hade nog lite för höga förväntningar och insåg när vi var där att det faktiskt finns precis lika vackra ställen på närmare håll – Kanada, Schweiz och Island exempelvis. Men helt klart värt en resa!!!!

Skriv en kommentar