Dolomiterna

Julkalendern: Lucka 18

Taggiga, vilda och oändligt sköna.
Bland knödel och strudel solar kossorna i det gröna.

Dolomiterna

Skulle jag utnämna några berg till mina favoriter efter alla våra resor, så måste det bli Dolomiterna! Vid Val Gardena i de Italienska Dolomiterna ligger nationalparken Puez-Geisler. Ta en gondol upp till bergen vid Santa Christina och vandra bland några av världens mest dramatiska berg. Vi besökte flera orter och vandrade under en sommarvecka i strålande solsken. Det blev många besök på hütter med apfelstrudel måste jag erkänna…

Läs mer om en av våra vandringar på Vandring i Dolomiterna – Val di Funes.

Val di funes Placeholder
Val di funes

LÄMNA EN KOMMENTAR

2 Kommentarer

 • Profilbild
  Svara
  Ann-Louise Paulsson
  18 december, 2018 at 8:29

  Men åh vilken underbar bild på den söta kossan!

  • Eva på rucksack.se
   Eva på rucksack.se
   19 december, 2018 at 8:07

   En riktig livsnjutarkossa! ??

Lämna ett svar

Abel Tasman National Park

Julkalendern: Lucka 23

Vi på kustleden vandrar över gyllene stränder.
Det klarblå havet och kekenos är våra fränder.

Olympic national park

Julkalendern: Lucka 22

Bland vampyrer och på steniga stränder vi går.
En magisk dimma, regnskog och snöklädda toppar vi får.

Atherton-Tablelands

Julkalendern: Lucka 21

Kaffeplantage, vattenfall och teodlingar gröna
Vyerna i regnskogen på platån är bedårande sköna.

OM Mig

Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

FACEBOOK

Nationalparker

Restips

%d bloggare gillar detta: