Meny
Blogg

Finalist i Årets reseinspiratör, behöver din hjälp!

Först av allt – TUSEN TACK alla ni som röstade på mig i omgång ett av Apollos resebloggartävling! Jag är så otroligt stolt och glad över att jag nu kan berätta att jag KOMMIT TILL FINAL! Hade det inte varit för er alla som följer mina äventyr och kommenterar, tipsar och peppar, så hade jag inte kommit så här långt! Från hela mitt hjärta – tack!

Men vad innebär det att jag kommit till final? Jo, nu nollställs rösterna och RÖSTNINGEN BÖRJAR OM! De tio bloggarna i final ska bli tre under den kommande veckan, sedan ska en jury utse vem som vinner en resa för två till Fuerteventura. Det finns många härliga bloggar i final i de tre olika kategorierna, men jag skulle såklart bli otroligt glad om du skulle vilja rösta på mig även i finalen! Precis som i förra röstningen behövs bara ett klick på ”Eva Gyllenberg – Rucksack” i listan nedan, ingen registering krävs.

Rösta på Rucksack i Apollos resebloggartävling

Dagen till ära bjuder jag på en väldigt ovanlig bild. En selfie på mig i Florens för några veckor sedan. Jag må älska att blogga, men selfies är jag helt värdelös på. Något att börja jobba på nu när jag kommit till final kanske?

Tack för ditt stöd! <3

Om bloggaren

Resebloggare, gastronaut, fotograf och familjeäventyrare med över 55 länder i bagaget. Eva älskar resor som innehåller vacker natur, vandringskängor och vällagad mat. På resebloggen Rucksack tar hon med dig till världens alla hörn med hjälp av sina inspirerande bilder och texter.

Inga kommentarer ännu

    Skriv en kommentar