Meny

Europa

En lång historia har givit massor av kultur och arkitektur som inte går att hitta någon annanstans i världen. Från Tysklands slott till Frankrikes vingårdar, från Islands karga natur till Italiens bördiga vingårdar. Europa är verkligen fantastiskt!

Här på bloggen hittar du inlägg från ett tjugotal länder, men vi har genom åren rest till ännu fler. Cypern, Andorra, Slovakien, Grekland, Montenegro, Danmark, Norge, Belgien och Irland är bara några av de länder i Europa som vi rest till men ännu inte skrivit om. Men man vet aldrig, vi kanske reser tillbaka dit snart igen.

[show-map id='145' width='100%']

FAVORITER

Slott, historiska hotell, vingårdar, romerska lämningar, surfning, storstäder och berg. Portugals norra delar och Madeira är riktiga favoriter.

Läs mer

Island är storslaget, unikt och otroligt vackert. Här är våra bästa tips på sevärdheter, restauranger, boende och kostnader.

Läs mer

Slovenien är det lilla landet med den storslagna naturen. Vi har rest från bergen i nordväst till Medelhavet och till lilla Ljubljana.

Läs mer

Tyskland är ett land som vi brinner lite extra för. Mest har vi varit i Bayern, men vi har även rest i andra delar av landet, exempelvis Berlin, och Rhen/Mosel.

Läs mer

Maten, de ljumma vindarna, de galna bilisterna och alla världsarv. Vandra i Dolomiterna, kanaler i Venedig eller rullande kullar i Toscana – vi älskar allt!

Läs mer

Polen är ett av mina favoritländer i Europa och jag funderar redan över när jag kan åka tillbaka.  

Läs mer

Provence, Paris, Normandie, Korsika, Franska Alperna och Colmar – vi fullkomligt älskar Frankrike! 

Läs mer