Rucksack
En svensk reseblogg för äventyrliga familjer
Blogg

Dags för årets julkalender med tema nationalparker!

Håll hårt i tomtemössan! Nu börjar snart årets julkalender! Varje dag fram till julafton bjuds på en ny lucka med reseinspiration från några av de många nationalparker och naturreservat som jag har kommit att älska genom åren. Jag kan utlova några riktigt cheesiga nödrim och några av mina favoritbilder från världens vackraste vyer.

Så, vart är vi på väg? Det får du se på lördag!

Fler härliga julkalendrar kommer du att hitta på bloggarna Från Stad till Strand, Lifsresor, Marias memoarer och Resfredag – missa inte dem!

Du kanske också gillar...

2 Kommentarer

 • Profilbild
  Reply
  Ladies Abroad
  29 november, 2018 at 12:12

  Lysande, ser verkligen fram emot. Blir rena nationalparkssmörgåsbordet!

  • Eva på rucksack.se
   Eva på rucksack.se
   29 november, 2018 at 16:09

   Jag hoppas verkligen jag kan bjuda på ett smörgåsbord av vackra vyer Lena! Har plockat några riktiga favoriter – stora som små 🙂

Gör mig glad och skriv en kommentar

%d bloggare gillar detta: