Blogg Förenade arabemiraten

Yey! Emirates gör Dubai billigare

Pool Jumeira - Dubai

När jag som bäst satt och längtade till vår kommande resa till Dubai, kommer en riktigt bra nyhet flygande framför näsan på mig i ett nyhetsbrev. Flyger du, som jag, med Emirates till Dubai i sommar? Kom ihåg att spara ditt boardingkort!

Mellan den 1:a juni och den 31:a augusti 2018 får du ordentliga rabatter på över 250 av Dubais bästa restauranger, nöjesparker, spa, vattenland och butiker – kravet är att du flyger med Emirates och sparar ditt boardingkort. Den vanligaste rabatten på restaurangerna är 20%, men flera bra restauranger har till och med ”2 för 1”. Dessutom gäller rabatterna inte enbart i Dubai, utan det finns även rabatter i Ras Al Khaimah och i Abu Dhabi.

Nu längtar jag om möjligt ännu mer!

Läs mer om erbjudandet på Emirates sida.

Vill du läsa mer om Förenade Arabemiraten? Kolla in min samlingssida!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Lämna ett svar