Om mig

HEJ! DET ÄR JAG SOM ÄR EVA!

RUCKSACK är resebloggen för alla äventyrslystna resenärer och familjer som tycker om vacker natur, upplevelser och historiska platser, men hellre bor på ett snyggt designhotell än i ett läckande tält. Varför sajten heter rucksack? När vi upptäcker världen gör vi det oftast med en ryggsäck (rucksack) på ryggen – fylld med kamerautrustning, matsäck och ett glatt humör!

Vi har alltid rest mycket tillsammans och vi älskar att upptäcka nya saker! För oss är det inte viktigt att pricka av länder på en lista, vi åker till de platser vi vill se och upptäcka. När som fjärran. Det är längtan efter vackra landskap, naturupplevelser och storstadsliv som triggar vår reslust och vi lägger mycket av vår tid åt att planera den perfekta resrutten och hitta unika boenden och upplevelser. Tillsammans har vi i familjen upplevt allt från små bladmyror i Australiens regnskogar till hoppande knölvalar i Quebec. Arkitektur, mat och människor – allt är en del av upplevelsen när man reser.

Att resa med barn har lagt till en ny dimension till vårt resande och det känns som ett privilegium att få upptäcka världen genom ett barns ögon. Man behöver ju faktiskt inte börja åka charter bara för att man fått barn, det går alldeles utmärkt att åka på familjeäventyr – det krävs bara lite mer planering. Vart vi är på väg just nu? Antagligen till något hörn av världen vi inte sett ännu. Världen är stor och vi har mycket kvar att upptäcka.

Kontakta mig gärna för fotouppdrag eller för allmänna frågor om resor och fotografering. Jag är baserad i Stockholm.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar