Om mig

Hej! Det är jag som är Eva!

Rucksack.se är resebloggen för alla äventyrslystna familjer som tycker om vacker natur, upplevelser och historiska platser, men hellre bor på ett snyggt designhotell än i ett läckande tält.

Vi har alltid rest mycket. Vi är familjen som älskar att upptäcka nya saker tillsammans och som sällan sitter still! För oss är det inte viktigt att pricka av länder på en lista, vi åker till de platser vi vill se och upptäcka. När som fjärran. Det är längtan efter vackra landskap, naturupplevelser och storstadsliv som triggar våra resor och vi lägger mycket av vår tid på att planera den perfekta resrutten och hitta unika boenden och upplevelser. Tillsammans har vi i familjen upplevt allt från små bladmyror i Australiens regnskogar till hoppande knölvalar i Quebec. Arkitektur, mat, människor – allt är en del av upplevelsen när man reser.

Att resa med barn har lagt till en ny dimension till vårt resande och det känns som ett privilegium att få upptäcka världen genom ett barns ögon. Man behöver ju faktiskt inte börja åka charter bara för att man fått barn, det går alldeles utmärkt att åka på familjeäventyr – det krävs bara lite mer planering. Vart vi är på väg just nu? Antagligen till något hörn vi inte sett ännu. Världen är stor och vi har mycket kvar att upptäcka.

Kontakta mig gärna för fotouppdrag eller för allmänna frågor om resor och fotografering. Jag är baserad i Stockholm.

 

 

Inga kommentarer

Lämna ett svar