Oceanien

Väldigt många svenskar tycker att Oceanien ligger väldigt långt borta, men är det verkligen så? Tidsskillnaden till Australien är inte större än till Los Angeles och flygtiden är bara några timmar längre. Det du möter på en resa ”down under” är dock en helt annan värld. Nya Zeeland bjuder på fjordar och vingårdar och Australien bjuder på spännande djur, magnifika regnskogar och sköna städer. Jag har aldrig träffat någon som rest till Australien som inte har en önskan om att få möjligheten att resa tillbaka igen. Om du söker ditt drömresmål, behöver du inte leta längre!

Vi har hittills varit i Australien 4 gånger de senaste 6 åren (totalt 11 veckor) och vi har bilat på Nya Zeelands sydö i 2 veckor. Jag skriver hittills, för vi är snart på väg tillbaka igen!

Australien Placeholder
Australien

Från den röda jorden i Australiens outback, till de vita stränderna och klara vattnet på Stora Barriärrevet, de stora regnskogarna i norr och till de ljumma vindarna i söder. Vi har rest runt i Queensland,  Victoria och New South Wales, här hittar du alla våra tips. 

Läs mer

Julen 2015 reste vi runt 2 veckor med bil på Nya Zeelands sydö. Det blev ett härligt äventyr, med mycket naturupplevelser och god mat. Här hittar du vår reseblogg dag för dag och en massa andra tips!

 

Läs mer

Alla inlägg från Oceanien

Australien

Melbourne street art

Street art i Melbourne

18 december, 2018
Chillagoe

Chillagoe. Invånare: 192

14 december, 2018
Manly - Australien

I väntan på vågen i Manly

26 november, 2018
Frukost på Crown Metropol

Fotoalbum från Melbourne

21 februari, 2016