Mövenpick Hotel Geneva, Schweiz

På väg ner till Alperna händer det ofta att man landar i Genève relativt sent på kvällen. Efter att ha hämtat hyrbilen känns det kanske inte längre så lockande att sätta sig och köra de snirkliga vägarna upp i bergen. Då är ett bra alternativ att ta in på Mövenpick Hotel, precis bredvid flygplatsen.


Inte det snyggaste hotellet på utsidan, men väl inne i betongbyggnaden känner man igen Mövenpick. Mövenpick lockar inte med spa eller läckra miljöer, här bor du främst för att de erbjuder ett (relativt) bra pris för ett femstjärnigt hotell i Genève med enkel parkering för hyrbilen och bra kvalitet på boendet.

Vi fick ett stort och luftig familjerum, med tråkig utsikt över en kontorsbyggnad. Men samtidigt hade vi inte väntat oss mer naturupplevelser vägg-i-vägg med flygplatsen. Badrummet var relativt litet och hallen var sliten av repor från resväskor. Jag förundras alltid över varför ett femstjärnigt hotell inte har en burk med färg stående för att konstant fixa sånt som känns ofräscht? Gratis wifi ingick och det fanns både en musikanläggning för din iPhone och en kapselkaffemaskin.

Frukost kostade (2014-10) mellan 28 CHF (kontinental, med ett stort utbud av frukt, nybakt bröd, franska ostar, charkuterier, nötter, juicer, yoghurt etc), ville man ha den varma buffén kostade det 40CHF. Mycket fräscht! Jag vet inte om jag var extra sugen på croissant första dagen i Schweiz, men de smakade ljuvligt med en fet skiva Brie.

Så vad blir familjebetyget? Inte annat än helt ok! Bra rum, bra läge för fortsatt resa och mysig frukost.

Läge
Rum
Poolområde
Restauranger
Service
Average


Mövenpick Geneva

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  The Surin - Phuket

  Vad betyder egentligen hotellens stjärnor?

  Undrar du över vad hotellstjärnorna egentligen betyder? Hur kan det skilja så mycket mellan olika hotell? Svaret visade sig vara både rätt så enkelt och rätt så svårt.

  Quinta de Casaldronho

  Bo på vingård i Portugal – Quinta de Casaldronho

  Jag hade bestämt mig för att bo minst en natt på en vingård när vi var i Portugal. Jag såg framför mig runda kullar med branta vinodlingar där jag skulle serveras gårdens krispiga vita vin i kondenssvettiga glas i solnedgången. Så, hur blev det egentligen?

  Hotel Eurostars Heroismo Porto

  Hotel Eurostars Heroismo – Porto

  Det är inte helt lätt att hitta ett hotell i Porto med parkeringshus, men Eurostars Heroismo var både snyggt, fräscht och praktiskt!

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips