Lightroom: Min preset Chocolate Brownie

Jag har det senaste året börjat använda Lightroom CC för att redigera mina bilder, vilket har gett både bilderna och mig ett stort lyft! Lightrooms största styrka är att man kan spara sina bildjusteringar som så kallade presets/förinställningar och återanvända dem om och om igen.

För att visa vad jag pratar om så har jag tagit fram en egen preset för att ge mina bilder en varm brun ton. Denna bruna ton passar jättebra att använda på vissa städer (exempelvis Budapest eller Amsterdam), men andra städer känns den helt fel på (Miami och Tokyo). Den är även jättefin på porträtt, för att ge en varmare känsla i bilden.

Vill du testa min preset i ditt Lightroom? Den är helt gratis! Högerklicka och välj ”Spara länk som” för att ladda hem och testa själv: Chocolate Brownie Preset.

 

beforeafterlightroom1 beforeafterlightroom2 beforeafterlightroom3 beforeafterlightroom4

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  OM Mig

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips