Kontakt och samarbeten

Samarbeten

Här på rucksack skriver jag om det jag brinner för mest här i livet – resor! Resor för mig innebär ofta bilsemestrar, storstäder, naturupplevelser, vackra stränder och härliga hotell, oftast tillsammans med min fantastiska familj.  Jag älskar att upptäcka nya platser runt om i världen, men det är även underbart att åka på dagsutflykter kring Stockholm där jag bor. Världen har ju så mycket att upptäcka – att bara pricka av länder på en lista, det är inget för mig!

Jag skriver bara om det som jag själv står för och alla tankar och rekommendationer på resebloggen är mina egna. Är du intresserad av ett samarbete, annonsering eller har andra frågor, kontakta mig gärna på eva@rucksack.se eller skicka ett meddelande till mig i formuläret nedan.

Jag följer självklart Konsumentverkets och Influencers of Swedens rekommendationer kring utmärkning av annonslänkar och samarbeten.

Hör gärna av dig, så berättar jag mer!


Just nu jobbar jag tillsammans med Refunder och skriver om resor på deras kanal Inspired by Refunder. Titta gärna in där för fler resetips!


Kontakt

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande