Mercer River - Yosemite

Fotoalbum från Yosemite National Park

USAs populäraste nationalpark Yosemite bjuder på dramatiska granitklippor, blommande ängar och en och annan björn som äter vilda körsbär. (Jag har faktiskt en bild på björnen i körsbärsträdet, men det enda man ser på bilden är ett öra, så jag besparar er den bilden 🙂 )

(17 bilder från Yosemite National Park)

Yosemite Yosemite Yosemite

Yosemite Yosemite Tuolumne Meadows - Yosemite Yosemite Yosemite Tioga Pass - Yosemite Mercer River - Yosemite Tunnel View - Yosemite

Yosemite Placeholder
Yosemite

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  Grand Canyon - Arizona - USA

  Grand Canyon – nationalparken i mitt hjärta

  Det finns en risk att det här inlägget kan bli lite smörigt. Det här inlägget är inte bara en reseberättelse om Grand Canyon, utan även en liten livshistoria om hur en nationalpark i Arizona kunnat få så stor plats i mitt liv.

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips