Finalist i Årets reseinspiratör, behöver din hjälp!

Först av allt – TUSEN TACK alla ni som röstade på mig i omgång ett av Apollos resebloggartävling! Jag är så otroligt stolt och glad över att jag nu kan berätta att jag KOMMIT TILL FINAL! Hade det inte varit för er alla som följer mina äventyr och kommenterar, tipsar och peppar, så hade jag inte kommit så här långt! Från hela mitt hjärta – tack!

Men vad innebär det att jag kommit till final? Jo, nu nollställs rösterna och RÖSTNINGEN BÖRJAR OM! De tio bloggarna i final ska bli tre under den kommande veckan, sedan ska en jury utse vem som vinner en resa för två till Fuerteventura. Det finns många härliga bloggar i final i de tre olika kategorierna, men jag skulle såklart bli otroligt glad om du skulle vilja rösta på mig även i finalen! Precis som i förra röstningen behövs bara ett klick på ”Eva Gyllenberg – Rucksack” i listan nedan, ingen registering krävs.

Rösta på Rucksack i Apollos resebloggartävling

Dagen till ära bjuder jag på en väldigt ovanlig bild. En selfie på mig i Florens för några veckor sedan. Jag må älska att blogga, men selfies är jag helt värdelös på. Något att börja jobba på nu när jag kommit till final kanske?

Tack för ditt stöd! <3

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  Eva Gyllenberg reseinspiratör

  Årets reseinspiratör 2019?

  Ibland bloggar jag om livet. Oftast bloggar jag om resor. För är det något jag brinner för – så är det att resa och att fotografera! Vill ni veta något kul? Jag (och Rucksack) har blivit nominerad till årets reseinspiratör 2019 av Apollo!

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips