Everglades fågel

Everglades National Park – fotoalbum

Everglades national park är USAs största subtropiska vildmark. Här hittar du inte bara alligatorer och krokodiler, utan även den sällsynta pantern och de sköra sjökorna.

Vi besökte parkens två olika delar och upptäckte naturlivet både till sjöss och till fots. Vi mötte stora mängder av vilande alligatorer och ännu fler fåglar, men ingen sjöko eller panter. Men vi mötte faktiskt till och med en skallerorm på toaletten, så naturupplevelsen får väl anses vara komplett.

Vill du läsa mer om Everglades? Titta in på National Park Services officiella Everglades-sida.

Everglades alligator
Everglades vit ibis
Everglades alligator
Everglades fågel
Everglades fågel
Everglades fågel
Skallerorm i Everglades
Everglades fågel
Everglades ödla
Everglades
Everglades fåglar
Everglades kanotist

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  Grand Canyon - Arizona - USA

  Grand Canyon – nationalparken i mitt hjärta

  Det finns en risk att det här inlägget kan bli lite smörigt. Det här inlägget är inte bara en reseberättelse om Grand Canyon, utan även en liten livshistoria om hur en nationalpark i Arizona kunnat få så stor plats i mitt liv.

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips