Dags för årets julkalender med tema nationalparker!

Håll hårt i tomtemössan! Nu börjar snart årets julkalender! Varje dag fram till julafton bjuds på en ny lucka med reseinspiration från några av de många nationalparker och naturreservat som jag har kommit att älska genom åren. Jag kan utlova några riktigt cheesiga nödrim och några av mina favoritbilder från världens vackraste vyer.

Så, vart är vi på väg? Det får du se på lördag!

Fler härliga julkalendrar kommer du att hitta på bloggarna Från Stad till Strand, Lifsresor, Marias memoarer och Resfredag – missa inte dem!

LÄMNA EN KOMMENTAR

2 Kommentarer

 • Profilbild
  Svara
  Ladies Abroad
  29 november, 2018 at 12:12

  Lysande, ser verkligen fram emot. Blir rena nationalparkssmörgåsbordet!

  • Eva på rucksack.se
   Eva på rucksack.se
   29 november, 2018 at 16:09

   Jag hoppas verkligen jag kan bjuda på ett smörgåsbord av vackra vyer Lena! Har plockat några riktiga favoriter – stora som små 🙂

Lämna ett svar

Finalist i Årets reseinspiratör, behöver din hjälp!

Jag är så otroligt glad att berätta att jag är i final i Apollos resebloggartävling!! Tusen tack fina ni för alla era röster, utan er hade jag inte kommit så här långt! Nu behöver jag er hjälp igen!

Eva Gyllenberg reseinspiratör

Årets reseinspiratör 2019?

Ibland bloggar jag om livet. Oftast bloggar jag om resor. För är det något jag brinner för – så är det att resa och att fotografera! Vill ni veta något kul? Jag (och Rucksack) har blivit nominerad till årets reseinspiratör 2019 av Apollo!

OM Mig

Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

FACEBOOK

Nationalparker

Restips

%d bloggare gillar detta: