Eva Gyllenberg reseinspiratör

Årets reseinspiratör 2019?

Ibland bloggar jag om livet. Oftast bloggar jag om resor. För är det något jag brinner för – så är det att resa och att fotografera! Jag vill visa vår vackra värld för alla i hela världen, inspirera och uppmuntra. Skapa dagdrömmar genom mina bilder och hjälpa dig att planera din drömresa med mina tips.

Vill ni veta något kul? Jag har blivit nominerat till årets reseinspiratör 2019 av Apollo! Om du gillar min blogg, skulle jag därför bli jätteglad om du ville rösta på mig i kategorin ”Upptäckare”. Det tar bara ett klick! Rösta här eller klicka på bilden nedan för att rösta.

Tusen tack för ditt stöd och för att du läser min blogg! <3

LÄMNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

  Lämna ett svar

  Finalist i Årets reseinspiratör, behöver din hjälp!

  Jag är så otroligt glad att berätta att jag är i final i Apollos resebloggartävling!! Tusen tack fina ni för alla era röster, utan er hade jag inte kommit så här långt! Nu behöver jag er hjälp igen!

  OM Mig

  Gillar du min blogg? Stöd gärna mig med en röst i Apollos resebloggartävling ”Årets reseinspiratör”!

  Hej och välkommen till Rucksack – resebloggen för alla med reseglädje och upptäckarlust!

  Jag som skriver här på Rucksack heter Eva Gyllenberg och jag hoppas att du här på bloggen ska hitta massor med inspiration och resetips för din nästa resa. Här finns guldkorn för alla som gillar vandring, natur, historia och upplevelser – oavsett ålder!

  Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på info@rucksack.se

  FACEBOOK

  Nationalparker

  Restips